Алуминиеви перголи

Компанията ИНОВАСТИЛ предлага първокласни алуминиеви перголи на доказаната марка SKYMATIK. Артикулите на реномираната SKYMATIK предлагат многообразие от възможности за остъкляване, затваряне, вграждане на щори или други аксесоари в допълнение. Те са с елегантна визия, естетичен дизайн и може да избирате измежду огромно разнообразие от цветове. Концепцията на SKYMATIK е продуктите им да позволяват най-стриктните индивидуални решения за различни открити пространства.

Тези алуминиеви перголи могат да издържат от сняг до 300 кг/кв. м благодарение на иновативното им проектиране. Това се постига без допълнителни артикули, които не позволяват задържане на снега. Ето защо висококачествените перголи на марката са отличен избор по линия на съотношението цена и качество. Те се отличават с оптимални характеристики – конструктивна устойчивост, функционалност на съоръжението и прекрасен дизайн.

Алуминиеви перголи – функционалност и красота

SKY 2 на Skymatik са покривни алуминиеви перголи без колони. Те са устойчиви на дъжд и вятър, снабдени са с антикорозионно покритие и се монтират лесно върху всякакви повърхности. Допълнителен плюс е разнообразието от цветове и възможността да комбинирате няколко цвята във Вашата пергола. Монтирани допълнителни улуци, чиито дупки са предварително разпробити, спомагат за отводняването. LINEAR 2.0 също е с превъзходни характеристики и предоставя много опции за индивидуалните нужди на клиентите. Имате избор по отношение на отводняването – то може да бъде скрито или пък да се монтират улуци. Разгледайте и предложението на SKYMATIK – SUPERB, което позволява скрит монтаж на щори и ветробрани, усилени колони и греди, разнообразие от стандартни и допълнителни аксесоари.

Алуминиевите перголи са функционално решение заради възможността за персонализиране чрез богат избор от аксесоари, като ролетни вградени щори (RAPID CASE) с многообразие от цветове, вградено остъкляване без или с рамки и тихи плъзгащи се врати, както и плъзгащи се по вертикала прозорци. Може да разчитате на автоматизирана система за сигурност, която спира въртенето на ламелите в случай, че нещо ги възпрепятства. А също – вграждане на аудио, опции за LED осветление, усилени ламели, вградени нагреватели, дистанционно управление и сензори за контрол.