Алуминиеви перголи

ИНОВАСТИЛ предлага първокласни алуминиеви перголи на доказаната марка SKYMATIK. Продуктите дават разнообразие от възможности за остъкляване, затваряне, вграждане на щори или други аксесоари в допълнение. Високото качество, богатата цветова палитра и индивидуалните решения ги правят предпочитан избор от потребителите.

Алуминиеви перголи – стил и естетика, събрани в едно

Видове алуминиевите перголи и техните предимства

В асортимента ни ще откриете алуминиеви перголи на достъпни цени с отлични характеристики:

  • SKY 2 – покривни алуминиеви перголи без колони. Те са устойчиви на дъжд и вятър, снабдени са с антикорозионно покритие и се монтират лесно върху всякакви повърхности. Дават възможност за цветово разнообразие.
  • LINEAR 2.0 – тези перголи имат превъзходни характеристики и предоставят много опции за индивидуалните нужди на клиентите. Имате избор по отношение на отводняването – то може да бъде скрито или пък да се монтират улуци.
  • SUPERB – позволяват разнообразие от стандартни и допълнителни аксесоари.

Защо да изберете алуминиеви перголи от SKYMATIK

Алуминиевите перголи от SKYMATIK могат да издържат до 300 кг/кв. м благодарение на иновативното им проектиране. Това се постига без допълнителни артикули, които не позволяват задържане на снега. Ето защо висококачествените перголи на марката имат чудесно съотношение между цена и качество. Те се отличават с оптимални характеристики – конструктивна устойчивост, функционалност на съоръжението и прекрасен дизайн.

Нашите продукти са функционално решение заради възможността за персонализиране чрез богат избор от аксесоари, като ролетни вградени щори (RAPID CASE) с многообразие от цветове, вградено остъкляване без или с рамки и тихи плъзгащи се врати, както и плъзгащи се по вертикала прозорци. Може да разчитате на автоматизирана система за сигурност, която спира въртенето на ламелите, в случай че нещо ги възпрепятства. А също – вграждане на аудио, опции за LED осветление, усилени ламели, вградени нагреватели, дистанционно управление и сензори за контрол, които са чудесни екстри за градински перголи например.

Ако се нуждаете от алуминиеви перголи, не се колебайте да се свържете с ИНОВАСТИЛ!