Окачени фасади

Компания ИНОВАСТИЛ предлага разнообразие от първокласни окачени фасади на доказани марки в бранша. Работим с висококачествените продукти на Reynaers и Schüco, като подбрахме за Вас най-добрите им предложения за окачени фасади.

Окачени фасади от водещи производители

Приложение на окачените фасади за модерна стъклена визия

Окачените фасади намират приложение в остъкляването на големи сгради, като с тях се създава модерна и впечатляваща визия. Особеност при тях е, че за да се постигне отваряемост, е необходимо да вградите дограма във Вашата окачена фасада. Тя се закрепва в зависимост от формите на сградата за стената, тавана или на пода чрез конзолни планки и така застава пред самите отвори.

Видове окачени фасади в InnovaStyle

Най-разпространените видове окачени фасади са елементна и колонно-гредова фасада. Разликата е най-вече в начина на монтажа, заради който се налага използването на специфични компоненти и профили.

Елементните окачени фасади се изработват на модули и съответно – се монтира всеки модул. Те са предпочитани за монтаж при сгради с множество повторяеми елементи. Този вариант е по-скъп, но монтажът е по-бърз.

При колонно-гредовата фасада се изграждат колоните на носещите конструкции, а след това се монтират ригелите – хоризонталните елементи.

Видовете окачени фасади, които ще откриете при нас, са:

  • CW 50 от Reynaers – колонно-гредова фасада, която отговаря на всички стандарти за пасивно строителство. Тя позволява използване на многообразие от отваряеми елементи с марката Reynaers.
  • FWS 50.SI от Schüco – предлага разнообразие от опции за вграждане на врати, прозорци и клапи на същата марка, а също и LED осветление и фотоволтаици. Тези колонно-гредови фасади са сертифицирани по критериите за пасивно строителство.
  • FWS 50 SG – система, разработена с видими профили отвътре и силиконови външни фуги, както и специални греди и Е-колони за прекарване на скрити кабели в окачената фасада.
  • FWS 60.SI – колонно-гредови фасади, които позволяват комбинация с прозорците с невидима отваряемост на марката.
  • FWS 35 PD.SI от SCHUCO – система, разработена за тежки стъклопакети и тънки видими профили за повече елегантност.

Потърсете ни, ако имате нужда от поставяне на окачени фасади на Вашата сграда!