Алуминиева дограма

ИНОВАСТИЛ е компания, специализирана в проектирането, доставката и прецизния монтаж на висококачествена алуминиева дограма. Работим с артикули на най-добрите фирми, производителите на прозоречни системи. Марките Reynaers и Schüco са утвърдени в световен мащаб заради превъзходното качество, отлични характеристики и иновативен дизайн на продуктите. Първокласната алуминиева дограма, която предлагаме, е идеално решение за дома, офиси и сгради с разнообразно предназначение, което значително намалява иначе големите разходи за отопление и климатизация и придава елегантен екстериорен и интериорен вид на сградата.

Разгледайте предложението ни Concept System 77 – прозоречна система от REYNAERS, която е с повишена огнеустойчивост и куршумоустойчивост, както и отлична топлоизолация. Тя се предлага с три различни опции за дизайн – Functional, Hidden Vent и Softline.

SlimLine 38 на REYNAERS също може да бъде изработена с три различни минималистични дизайни – Ferro, Classis и Cubic. Ултра тънката визия на тази система съчетава комфорт, елегантност и опции за отваряне на вратите и прозорците както навън, така и навътре, като може да избирате между двойни и тройни стъклопакети.

Алуминиева дограма от ново поколение

MASTERLINE 10 на REYNAERS е най-доброто решение, което покрива сертификата за пасивни къщи. Предлага се във вариантите Deco и Renaissance, като изборът на видове отваряемост, дръжки и цветове е много богат. Ако предпочитате малка строителна дълбочина, заложете на Concept System 59. С тази система получавате изолирани профили за естетични прозорци с варианти за скрити крила.

AWS 90 BS.SI+ на марката Schüco се произвежда с 77 мм видими външни ширини, невидим стъклодържател и скрито крило. Избирате между скрит обков (Simply Smart) и автоматизиран обков (TipТronic). С SCHÜCO AWS 75.SI получавате повишена топлоизолация и различни цветове вътре и вън.

SCHÜCO AWS 90.SI+ позволява вграждане на тежък стъклопакет и покрива всички изисквания за пасивни къщи. SCHÜCO AWS 65 Ви дава многообразие от опции за отваряне навътре и навън, а SCHÜCO AWS 70.HI се предлага във вариантите Residential Line, Steel Contour и Soft Line.