Алуминиева дограма

ИНОВАСТИЛ е компания за проектиране, доставка и монтаж на алуминиева дограма с високо качество. Асортиментът ни включва системи от най-добрите производители в световен мащаб. Те са отлично решение за дома, офиса и сгради с различно предназначение.

Видове алуминиева дограма, които ще откриете при нас

Защо да изберете алуминиева дограма от InnovaStyle?

Ние предлагаме иновативни и гъвкави решения за алуминиеви дограми на марките Reynaers и Schüco. Те са утвърдени на световно ниво заради отличното качество, безупречни характеристики и стилен дизайн, които предоставят на своите клиенти. Ето кои видове можете да откриете при нас:

  • Concept System 77 от REYNAERS – тази система предлага отлична топлоизолация, повишена куршумоустойчивост и огнеустойчивост. Ще я откриете в три опции за дизайн – Functional, Hidden Vent и Softline.
  • SlimLine 38 от REYNAERS – може да бъде изработена в три минималистични дизайна – Ferro, Classis и Cubic. Тази система предлага комфорт и елегантност, както и възможност за отваряне на вратите и прозорците навън и навътре.
  • MASTERLINE 10 от REYNAERS – най-доброто решение, което покрива сертификата за пасивни къщи. Предлага се във вариантите Deco и Renaissance, като изборът на видове отваряемост, дръжки и цветове е много богат.
  • Concept System 59 – ако предпочитате малка строителна дълбочина, заложете на тази система. С нея получавате изолирани профили за естетични прозорци с варианти за скрити крила.
  • AWS 90 BS.SI+ от Schüco – произвежда се със 77 мм видими външни ширини, невидим стъклодържател и скрито крило. Избирате между скрит обков (Simply Smart) и автоматизиран обков (TipТronic).
  • SCHÜCO AWS 75.SI – система с повишена топлоизолация и различни цветове вътре и вън.
  • SCHÜCO AWS 90.SI – позволява вграждане на тежък стъклопакет и покрива всички изисквания за пасивни къщи.
  • SCHÜCO AWS 65 – тази система Ви дава многообразие от опции за отваряне навътре и навън.
  • SCHÜCO AWS 70.HI – предлага се във вариантите Residential Line, Steel Contour и Soft Line.

Алуминиева дограма от ново поколение за Вашия дом

Благодарение на своите отлични характеристики нашите продукти са подходящи за поставяне в домове, офиси и различни сгради. Innovastyle предлага алуминиева дограма на разумна цена, която намалява разходите за отопление и климатизация. Нашите системи са иновативно интериорно и екстериорно решение, което придава естетически вид на всяка сграда, на която бъде поставена.

Свържете се с нас, ако имате нужда от алуминиева дограма от ново поколение с гарантирано качество и ефективност!