Все по-често клиентите търсят функционално и естетически издържани решения за остъкляване на балкони, веранди, тераси, както и изграждане на навеси в зони за релакс, барбекю и други. Съществуват редица опции, които ИноваСтил предлага.

 

ПЕРГОЛИ SKYMATIK

Една от възможностите са алуминиевите перголи SKYMATIK. Освен ефективна слънцезащита, те предлагат множество опционални аксесоари– вграждане на щори; остъкляване с плъзгащи се витрини; вграждане на музика и различни видове осветление; система против снегозадържане; управление чрез дистанционно и смартфон; сензори за дъжд; сняг и вятър; система за автоматично спиране при препятствия., както и богата гама от цветове. Предлага се и възможност за няколко цвята в една пергола. Проектирани са да издържат на натоварване до 300 кг/кв.м, като това се постига без допълнителната опция против снегозадържане. С нея стойността е значително по-висока.

 

 

 

 

ЗИМНИ ГРАДИНИ ШУКО И РЕЙНЪРС

Друга опция са системните зимни градини на Шуко и Рейнърс, които в същността си наподобяват алуминиева окачена фасада, но позволяват геометрични форми в повече равнини. Подобно на окачената фасада, в тяхната контрукция могат да се вграждат различни видове прозорци и врати. Разполагат с отлични топло и шумоизолационни качества.