Какво определя цените на алуминиевите перголи

Вече сте се спрели на вариант за Вашата градина, заведение или хотел, избрали сте алуминиеви перголи, но не Ви е ясно какви са обичайните цени? Ето няколко практични съвета за какво да внимавате и как да се ориентирате на пазара с толкова много търговци. Всички те се надпреварват с примамливи оферти, за да спечелят благоволението на клиента. Затова и често може да срещнете алуминиеви перголи на нереалистични цени.

Как да изберете алуминиеви перголи на добри цени?

Първото, за което следва да внимавате е, когато цените са обявени на линеен или квадратен метър. Подобна практика има и при дограмите. Но не бива да разчитате, че това ще е крайната цена. Защо?

На първо място огромно значение има какъв материал Ви предлагат компаниите. Има алуминий с разнообразни характеристики, с по-добро или не така добро качество. Допълнително помислете дали предлаганият Ви материал има антикорозионно покритие. Не забравяйте, че изборът на цветове от огромната гама възможности също се калкулира. Тук следва да прецените, че размерът на конструкцията, която ще изградите, също ще повлияе на цената. Но и много други неща. Какви могат да бъдат те?

алуминиеви перголи цени

Безкрайни варианти и индивидуални решения

Например, изборът на остъкляване. Но не само като качества на стъклопакетите, а също – размери на стъклата, вид на избраното стъкло. В това число и начинът на затваряне и отваряне и изобщо дизайнът на перголата. Всяка пергола може да бъде проектирана с многообразие на варианти за открити, полуоткрити и закрити пространства, които могат да се менят с едно движение. Компаниите предлагат и вариации на сгъваеми покриви, които лесно се събират и съответно се отварят при необходимост.

Ако държите на личното си пространство, може да предпочетете да монтирате щори. А в това отношение отново разнообразието е голямо и като последствие – различната стойност на избрания от Вас вариант.

Необходими аксесоари

Задължително помислете и за отводняването на перголата. Предлага се монтиране на допълнителни улуци или други опции за отводняване. Възможни са и варианти с подсилени колони, ветробрани и други допълнителни или стандартни аксесоари.

Перголите позволяват безкрайно много решения за персонализация. В това число автоматизирани системи за сигурност, възможности за осветление, отопление, дистанционни управления на функции и други. Всичко това зависи единствено и само от желанията Ви, представите Ви за комфорт и Вашия бюджет. Остават още въпроси или сте готови да Ви изготвим персонална оферта? Свържете се с нас още днес.